СЪЗДАВАМЕ ЩАСТИЕ

Като семейна работилница, ние влагаме цялата си енергия и душа зад Petite Joys (Малките Радости) - уютен дом на внимателно конструирани и изработени играчки и мебели, които помагат на децата да откриват света играейки.
Навлязохме в света на дървообработването след появата на сина ни Матео. В желанието си да създадем продукти, които са едновременно функционални и естетически издържани. Така се появи първата ни катерушка за Малки Откриватели. След създаването й получихме толкова много комплименти и запитвания, че решихме да превърнем своята страст в призвание и създадохме собствена работилница.
Нарекохме я Petite Joys, защото истински вярваме, че щастието е във всички онези моменти всеки ден, в които играем, учим се и се наслаждаваме заедно.
+
Творчески месеца
+
Щастливи малки откриватели
+
часа в работилницата

ВДЪХНОВЕНиЕТО

Имаме за цел да създаваме продукти, които да се използват от поколения, които са подходящи за един изчистен и компактен дом, какъвто е и нашият. Дизайнът им цели да насърчи творчеството на децата, да подпомогне тяхното развитието и да ги кара да се усмихват. Колекцията ни расте заедно с нашето момче, а всеки продукт посреща негова лична нужда. Така например, създадохме Кулата за Малки откриватели, когато Матео се учеше да се изправя и върви. По това време той искаше да бъде постоянно до мен, винаги когато приготвях семейната вечеря. Бързо разбрахме, че поставянето на стол не е безопасна идея, след което решихме да създадем Кулата. От тогава две допълнителни ръце ми помагат винаги когато готвя.

ВСЛУШВАМЕ СЕ В ТЕБ

Винаги се допитваме до нашите клиенти за обратна връзка и работим върху клиентски поръчки, което ни помага да се развиваме и да подкрепяме повече родители, като нас, които търсят начини да им помогнат да пораснат в красива и стимулираща среда.
Lucy
СЪЗДАТЕЛ НА ЧУДЕСА

Люси

Техническата и земна половина. Той е машинен инженер и превръща идеите ни в реалност. Отговорен е за всичко от плановете за дървообработване до самото сглобяване.
МЕЧТАТЕЛ

Алекс

Генераторът на идеи в екипа, който търси перфектния баланс между красив и функционален дизайн. Тя работи по идейния дизайн, маркетинга и комуникацията с клиентите.
teo
ПАКОСТНИК

Тео

Най-голямото вдъхновение и смисъл в семейството. Нашите продукти са направени за него и тествани обширно от него.